Edities


Editie

Main Software 50 editie 2021

De inschrijving voor de Main 50 Software 2021 is nog niet geopend.

Lees meer

Editie

Main Software 50 editie 2020

Voor het 9e achtereenvolgende jaar was de 2020-editie van de Main Software 50 competitiever dan ooit. Met een toename van het aantal abonnementen kunnen alle finalisten er trots op zijn dat ze een top-50 positie hebben weten te bemachtigen. Main Software 50, is de befaamde ranking van de 50 meest succesvolle Nederlandse softwarebedrijven en is bedoeld om de zichtbaarheid van de Nederlandse softwaresector voor het grote publiek te vergroten en om softwarebedrijven te belonen voor hun grote prestaties.

Lees meer

Editie

Main Software 50 editie 2019

Op 7 november 2019 vond onder grote belangstelling de prijsuitreiking van de achtste editie van de Main Software 50 plaats in de Harbour Club in Amsterdam. De Main Software 50, de toonaangevende lijst van de 50 meest succesvolle Nederlandse software ondernemingen heeft ook dit jaar weer een record aantal deelnemers getrokken om gezamenlijk de sector in het zonnetje te zetten en verder onder de aandacht te brengen bij het grotere publiek. De Nederlandse software sector blijft onverminderd en gezond doorgroeien, blijkt uit de key-statistics van de deelnemende bedrijven dit jaar.

Lees meer

Editie

Main Software 50 editie 2018

Op 1 november 2018 vond voor de zevende maal op rij de prijsuitreiking plaats van Main Software 50, de toonaangevende lijst van de 50 meest succesvolle Nederlandse software ondernemingen om de Nederlandse software sector meer zichtbaarheid te geven bij het grotere publiek. Ook dit jaar zien de key-statistics van de deelnemende bedrijven er weer erg sterk uit. De belangstelling voor het evenement vanuit media, bedrijfsleven en investeerders was daarom wederom groot.

Lees meer

Editie

Main Software 50 editie 2017

Voor het zesde jaar op rij organiseert software-investeerder Main Capital Partners de Main Software 50 om de Nederlandse software sector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. Ook de belangstelling vanuit de media, bedrijfsleven en investeerders voor het evenement, wordt elk jaar groter.

Lees meer

Editie

Main Software 50 editie 2016

Voor het vijfde jaar op rij organiseert software-investeerder Main Capital de Main Software 50 om de Nederlandse software sector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. Ook de belangstelling vanuit de media, bedrijfsleven en investeerders voor het evenement, wordt elk jaar groter.

Lees meer

Editie

Main Software 50 editie 2015

Voor het vierde jaar op rij hebben software-investeerder Main Capital en branch organisatie Nederland ICT de handen ineengeslagen om de Nederlandse software sector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. Ook de belangstelling vanuit de media, bedrijfsleven en investeerders voor het evenement, wordt elk jaar groter.

Lees meer

Editie

Main Software 50 editie 2014

Voor de derde keer presenteert Main Capital Partners de Main software 50, een jaarlijkse ranking van de meest succesvolle onafhankelijke Nederlandse productsoftware bedrijven. Ook dit jaar laat de software industrie sterke groei zien en een stijgende internationale omzet. Hiermee bewijst de sector zich opnieuw als hoeksteen van de Nederlandse economie. De Main software 50 maakt deze top sector beter zichtbaar bij het grotere publiek.

Lees meer

Editie

Main Software 50 editie 2013

Resultaten laten wederom zien dat software in Nederland een groeiende industrie is met een hoge mate van internationalisatie. Genormaliseerd groeien software bedrijven in 2013 met 16% en komt 26% van de omzet uit het buitenland. Bedrijven met een partnermodel groeien het hardst met een gemiddelde groei van 19%. Deze mooie resultaten worden bereikt op een winstgevende manier, 42 van de 50 bedrijven hebben een positieve EBIT resultaat.

Lees meer

Editie

Main Software 50 editie 2012

Resultaten laten zien dat software in Nederland een groeiende industrie is met een hoge mate van internationalisatie.

Lees meer

Partners

De Main Software 50 is een initiatief van Main Capital Partners