Over de Main Software 50 Benelux

De Main Software 50 Awards geven erkenning en verdiende waardering aan uitmuntende bedrijven in de software sector.

Inspireren, verbinden en het vieren van successen.

Softwarebedrijven zijn de motor van de digitale economie. Met als doel om te inspireren en te verbinden wordt er jaarlijks de Main Software 50 Awards georganiseerd waarbij er erkenning en verdiende waardering wordt gegeven aan uitmuntende bedrijven in de sector. Tijdens de ceremonie komen uitmuntende softwarebedrijven bij één om successen te vieren en kennis te delen. De ranking is gebaseerd op harde bedrijfsgegevens en wordt gecontroleerd door de onafhankelijke onderzoeksorganisatie Dialogic. De Main Software 50 Awards zijn een initiatief van Main Capital Partners, de toonaangevende Europese software-investeerder.

Waarom meedoen?

  • Waar kom jij te staan?
    Sinds 2012 schrijven jaarlijks honderden bedrijven zich in voor de Main Software 50. Een vermelding in de top 50 is een hele prestatie. Naast de top 3 Overall Champions, bekronen we ook de hoogste groei en het meest succesvolle bedrijf met een omzet onder de 1 miljoen euro.
  • Beleef de awardshow
    Alleen deelnemers aan de Main Software 50 ontvangen een uitnodiging voor de exclusieve awardshow samen met andere softwareondernemers, die dit jaar plaatsvindt op 16 november in DeFabrique in Utrecht.
  • Wereldwijde zichtbaarheid
    De Main Software 50 ranking wordt wereldwijd nauwlettend in de gaten gehouden door media, investeerders en strategische partners op softwaregebied. Een plaats in deze lijst kan een enorme impact hebben op de toekomst van je bedrijf. Main Capital Partners, toonaangevend software-investeerder in de Benelux, DACH, Scandinavië en Noord-Amerika en initiatiefnemer van de ranglijst.

Meedoen aan de aankomende editie?

Meld je aan en krijg de erkenning die je verdient!


Sfeerimpressie van afgelopen editie