Over de Main Software 50 Benelux

De Main Software 50 Awards geven erkenning en verdiende waardering aan uitmuntende bedrijven in de software sector.

De registratie voor de Main Software 50 Benelux 2024 opent binnenkort.

Inspireren, verbinden en het vieren van successen.

Softwarebedrijven zijn de motor van de digitale economie. Met als doel om te inspireren en te verbinden wordt er jaarlijks de Main Software 50 Awards georganiseerd waarbij er erkenning en verdiende waardering wordt gegeven aan uitmuntende bedrijven in de sector. Tijdens de ceremonie komen uitmuntende softwarebedrijven bij één om successen te vieren en kennis te delen. De ranking is gebaseerd op harde bedrijfsgegevens en wordt gecontroleerd door de onafhankelijke onderzoeksorganisatie Dialogic. De Main Software 50 Awards zijn een initiatief van Main Capital Partners, de toonaangevende Europese software-investeerder.

Waarom meedoen?

 • Waar kom jij te staan?
  Sinds 2012 schrijven jaarlijks honderden bedrijven zich in voor de Main Software 50. Een vermelding in de top 50 is een hele prestatie. Naast de top 3 Overall Champions, bekronen we ook de hoogste groei en het meest succesvolle bedrijf met een omzet onder de 1 miljoen euro.
 • Benchmark uw succes
  Tijdens de Main 50 Award show worden benchmarks uitgedeeld aan elk aanwezig bedrijf, zodat ze hun prestaties kunnen vergelijken met andere deelnemende softwarebedrijven.
 • Beleef de awardshow
  Alleen deelnemers aan de Main Software 50 ontvangen een uitnodiging voor de exclusieve awardshow samen met andere softwareondernemers, die dit jaar plaatsvindt op 16 november in DeFabrique in Utrecht.
 • Wereldwijde zichtbaarheid
  De Main Software 50 ranking wordt wereldwijd nauwlettend in de gaten gehouden door media, investeerders en strategische partners op softwaregebied. Een plaats in deze lijst kan een enorme impact hebben op de toekomst van je bedrijf. Main Capital Partners, toonaangevend software-investeerder in de Benelux, DACH, Scandinavië en Noord-Amerika en initiatiefnemer van de ranglijst.

Meedoen aan de aankomende editie?

Meedoen aan de Main Software 50 Benelux brengen veel voordelen met zich mee. Het biedt de mogelijkheid om uw performance te vergelijken met andere software bedrijven, wereldwijde erkenning in de media en een deelname in een exclusieve award show. Bovendien verschaft het deelnemen aan de Main Software 50 Benelux u een kans om te profiteren van de netwerken die deze gerenommeerde competitie met zich meebrengt, waardoor u uw zichtbaarheid binnen de software industrie kunt verhogen en betere kansen kunt creëren.


 


Registratie opent binnenkort. 


Sfeerimpressie van afgelopen editie