Aanmelden

De registratie voor de Main Software 50 Benelux is gesloten. Meld je aan volgend jaar weer aan om kans te maken op een plek in de lijst.

Meedoen aan de aankomende editie?

Sinds 2012 melden zich jaarlijks honderden bedrijven aan voor de Main Software 50. Een vermelding in de top 50 is dan ook een hele prestatie. Naast de top 3 Overall Champions, bekronen we ook het bedrijf met de hoogste groei en het meest succesvolle bedrijf met een omzet onder de 1 miljoen euro.


Wat kan je verwachten na jouw aanmelding?

Bevestiging van inschrijving

Er volgt een automatische bevestiging van aanmelding, dit betekend dat wij de gegevens hebben ontvangen, Hierna controleren wij of alle informatie correct is ingevuld.


Uitnodiging voor het event

Als het bedrijf voldoet aan de eisen om mee te doen aan de Main 50 Awards, ontvangt u een uitnodiging op het event op 16 november in DeFabrique in Utrecht, Nederland.


Kom erachter of je in de top 50 bent geindigd!

Tijdens de feestelijke awardshow maken wij de Main Software 50 Benelux bekend, en zullen we erachter komen wie de overall champions zijn en wie er in de prijzen valt voor de Highest Growth & Accelerator Awards.


Samenstelling van de ranglijst

De Main Software 50 is gericht op het versterken van de positie van niet-beursgenoteerde Independent Software Vendors (ISV’s) uit de Benelux. Voor deelname gelden de volgende criteria. Bekijk de samenstelling van de ranking om er achter te komen of jouw bedrijf aan de eizen voldoet.